Rólunk

Egy pár szó a cégről, rólunk

Céginformáció

Autóbusz-közvetítő irodánk 1993-ban alakult, tevékenységünk a különjárati személyszállítás.

Fő partnereink

Utazási irodák, rendezvényszervező irodák, követségek részére biztosítunk luxus minőségű és felszereltségű járműveket.

Flottánk

15-18 illetve 48-55/57 utas befogadására alkalmas buszaink bel- és külföldi utakra egyaránt elérhetőek.

További információk

Nemcsak irodák, követségek számára kínáljuk extra minőségű járműveinket, hanem cégek, illetve magánszemélyek részére is.

 

Autóbuszainkat leggyakrabban városnézések, Dunakanyar kirándulások, puszta programok, egy-, vagy többnapos vidéki kirándulások, országjáró túrák, síutak, repülőtéri transzferek lebonyolítására, valamint konferenciák, céges és magánrendezvények résztvevőinek szállítására veszik igénybe megrendelőink.

 

Gépjárművezetőink többéves,- évtizedes gyakorlattal, nagy vezetési tapasztalattal és biztos helyismerettel rendelkeznek, akár budapesti, vidéki vagy külföldi úti célról van szó.

 

Flottánk jelenleg 18 gépjárműből áll: többségük Mercedes-Benz típusú, egyszínű fehér, felirat nélküli, szakszervízben rendszeresen karbantartott autóbusz. Kiemelt figyelmet fordítunk az előírásoknak megfelelő műszaki állapoton túl a járművek tisztaságára, a pontos kiállásra és az udvarias kiszolgálásra, az igényes megjelenésre.

 

Ennek is köszönhetjük, hogy megrendelőink és partnereink szavazatai alapján 2017-ben elnyertük „Az év személyszállító vállalkozása” díjat a Magyar Utazási Irodák Szövetségének pályázatán.

 

Reméljük, felkeltettük érdeklődését szolgáltatásaink iránt. Igény esetén várjuk jelentkezését, árajánlatkérését vagy megrendelését a „Kapcsolat” menüpont alatti elérhetőségek egyikén vagy az „Ajánlatkérés” oldalon keresztül.

 

Bizalmát előre is köszönjük.

Illés Roland

Ügyvezető, tulajdonos

Golovics Edina

Ügyfélkapcsolati menedzser